Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie
 • Goed onderhoud aan uw fiets verlengt de levensduur van uw fiets en kan grotere schade voorkomen. Daarom adviseren wij u bij aankoop van een nieuwe fiets, vooral gebruik te maken van de (gratis) eerste servicebeurt. Voor een goed vervolg van het onderhoud bieden wij u de 2e en 3e beurt met korting aan. Daarna zou een jaarlijkse onderhoudsbeurt voldoende moeten zijn.

  Deze beurten zijn een goede indicatie voor de service die uw fiets dient te krijgen.
  Een servicebeurt houdt in: het stellen van rem- en versnellingskabels, het smeren van ketting en andere delen, het controleren van verlichting, spaken, bouten en moeren.

  De monteur let op de staat en veiligheid van de fiets. Hij beoordeelt bij eventuele gebreken of deze als garantie bij de fabrikant te claimen zijn.
  Onderdelen die door slijtage of verkeerd gebruik vervangen moeten worden, zijn net als de montagekosten, niet bij de prijs van de servicebeurt inbegrepen.

  Vijverberg Fietsen beschikt over ruime vakkennis en een goed ingerichte werkplaats, waar uw fiets in vakkundige handen is. Wij verrichten in overleg alle reparaties die nodig zijn. Merkfietsen hebben vaak specifieke onderdelen (op kleur). Deze bestellen wij aan de hand van uw eigen framenummer bij de betreffende fabrikant.

Ben je van plan een elektrische fiets aan te schaffen?

Vraag dan gratis een demo aan en probeer verschillende elektrische fietsen.

Demo aanvragen

Fietsenwinkel Westland

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop! Kom langs bij onze winkel

Batavus
Sparta
Alpina
Cortina
Loekie
RIH
Puky