Fietsen

Fietsen
 • In onze winkel bieden wij fietsen aan van de merken Batavus, Cortina, RIH, Sparta, Alpina, Loekie en Puky. Elk merk heeft een brede collectie, waaruit wij bepaalde modellen kiezen die wij u willen laten zien in onze winkel. Daarbij letten wij op welke keuzes onze klanten maken, maar wij willen u ook laten kennismaken met nieuwe ontwerpen en kleuren. Een fiets is leverbaar in verschillende framehoogtes. Samen met u bepalen wij de juiste maat.
  Hieronder kunt u zien welke fietsen wij op dit moment in de winkel hebben staan. Wij proberen dit overzicht zo recent mogelijk te houden. Meestal kunnen wij modellen die we even niet hebben staan, wel leveren. Adviesprijzen wijzigen soms; wij volgen dan de prijzen van onze fabrikant.

  Om de aanschaf compleet te maken, kunnen wij voor u een verzekering afsluiten bij Enra en extra garantie op een elektrische fiets.
  Op het gebied van accessoires is er veel op de markt. Wij bieden u ruime keus in tassen, manden, kratten, fiets- en regenkleding, kinderzitjes, fietsdragers, kilometertellers, sloten en alle mogelijke onderdelen. Deze kunnen wij natuurlijk voor u monteren.

  Ook voor de kleinste fietsers kunt u bij ons terecht. Vanaf een jaar of 2, kunnen zij kiezen uit fietsen van Puky, Alpina, Batavus, Cortina en Loekie en helpen wij de goede maat te bepalen. Bij accessoires voor de kleintjes kunt u denken aan een helm, mandje, slot of een leuke bel.
  Naast nieuwe fietsen, verkopen wij ook gebruikte fietsen, die bij de aankoop van een nieuwe worden ingeruild. Vraag gerust naar ons actuele aanbod.

Ben je van plan een elektrische fiets aan te schaffen?

Vraag dan gratis een demo aan en probeer verschillende elektrische fietsen.

Demo aanvragen

Vijverberg Fietsen De Lier

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop! Kom langs in onze winkel

Fiets via het werk aanschaffen

Wilt u uw fiets via het werk aanschaffen? Vraag uw werkgever hoe zij dit op factuur vermeld willen hebben. Wij zorgen dat het factuur volledig in de administratie past.

Fietsverzekering

Wilt u uw nieuwe fiets verzekeren tegen diefstal, schade en/of pechhulp? Dat kunnen wij voor u regelen bij verzekeraar Enra. Neem contact met ons op voor advies hierover

Neem contact op
Bovag
Batavus
Sparta
Alpina
Cortina
Loekie
RIH
Puky